Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát apróra vágom, a virslit és a kolbászt felkarikázom. A burgonyát cikkekre vágom.
1-2 evőkanál olajon megdinsztelem a vöröshagymát, majd megszórom pirospaprikával.
Hozzáadom a cikkekre vágott burgonyát. Felöntöm annyi vízzel, ami éppen ellepi, majd sózom és 1-2 teáskanál majoránnával fűszerezem. Fedő alatt felforralom. Miután felforrt, hozzáadom a kolbászt. A főzés végezte előtt kb. 5 perccel, beleszórom a virslikarikákat is.
Készre főzöm és tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss kenyérrel és savanyúval az igazi.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2014.03.25 21:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát apróra, kolbászt felkarikázom, burgonyát cikkekre, cikkekre vágott, főzés végezte, virslikarikákat, pirospaprikával, megdinsztelem, vöröshagymát, vöröshagymát, majoránnával, pirospaprika, felkarikázom, vöröshagyma, felforralom, savanyúval, beleszórom, fűszerezem, megszórom, Hozzáadom, burgonyát, teáskanál, hozzáadom, burgonyát, majoranna, kenyérrel, cikkekre, evőkanál, felforrt, Felöntöm, Paprikás, burgonya, vöröshagyma, kiskanál pirospaprika, füstölt virsli, csemege kolbász, majoranna, olaj,
|
|
|
|
|